До Дня печива
     
Усі ласуни щороку 4 грудня з ентузіазмом відзначають День печива (National Cookie Day). Дата свята обрана дуже вдало, і Різдво вже не за горами, і День печива – чудова нагода випробувати нові рецепти різдвяного печива.

Це свято започатковано в США в 1980-х роках та набуло популярності в багатьох країнах. Це день, коли можна випікати печиво, ділитися рецептами і, звісно, насолоджуватися цими чудовими ласощами.

Усі люблять печиво! У світі існує стільки видів печива, що на кожен, навіть найвибагливіший смак, можна знайти своє, улюблене печиво. М’яке і ніжне, хрумке та пісочне, солодке, солоне, з сиром і з перцем, з цукатами, горіхами, спеціями та прянощами, і звісно шоколадне.

Тож випікайте печиво, смакуйте ним, даруйте комусь і насолоджуйтесь самі!

 
   

 

© Головне управління статистики у Чернівецькій області
Дата останньої модифікації: 04/12/2024