“Каталог офіційних статистичних публікацій у 2020 році”

 

Вийшли з друку

"Статистичний щорічник Чернівецької області за 2018 рік"

 

У “Статистичному щорічнику Чернівецької області” за 2018 рік вміщено дані про соціально-економічний стан Чернівецької області у 2018 році порівняно з попередніми роками. Статистичні показники розподілені за видами економічної діяльності, видами продукції, організаційними формами, а також містами обласного значення та районами області. Деякі показники подаються у ретроспективі. Майже до всіх розділів надано методологічні пояснення.

 

Збірник буде корисним для практичної діяльності працівників державних установ, викладачів, студентів, бізнесменів, фінансистів, усіх, хто вивчає і цікавиться соціально-економічним становищем Чернівецької області.

 

Вартість статистичного щорічника – 209,88 грн.

 

 

Статистичний збірник “Чернівці в цифрах, 2018”

 

Статистичний збірник “Чернівці в цифрах, 2018” пропонує Вашій увазі широкий спектр статистичних показників соціально-економічного стану м.Чернівців у 2018 році в порівнянні з попередніми роками. В окремі розділи виділено показники соціально-економічного становища міст обласного значення і районів області та окремих обласних центрів України. Деякі показники подаються у ретроспективі. До розділів наведено методологічні пояснення.

 

Збірник буде корисним для практичної діяльності працівників державних установ, викладачів, студентів, бізнесменів, фінансистів, усіх, хто вивчає і цікавиться соціально-економічним становищем м.Чернівців.

 

Вартість статистичного збірника – 93,75 грн.

 

 

Статистичний збірник “Міста та райони Чернівецької області в цифрах, 2018”

 

Статистичний збірник “Міста та райони Чернівецької області в цифрах, 2018” пропонує Вашій увазі широкий спектр статистичних показників соціально-економічного стану міст обласного значення та районів Чернівецької області у 2018 році в порівнянні з попередніми роками. В окремий розділ виділено показники соціально-економічного розвитку міст та районів, які використовуються при проведенні моніторингу та оцінки результативності реалізації в області державної регіональної політики. Також у виданні представлено розділ, який містить окремі порівняння за регіонами України. До розділів наведено методологічні пояснення.

 

Збірник буде корисними для практичної діяльності працівників державних установ, викладачів, студентів, бізнесменів, фінансистів, усіх, хто вивчає і цікавиться соціально-економічним становищем міст обласного значення та районів Чернівецької області.

 

Вартість статистичного збірника – 118,36 грн.