Внесення мінеральних добрив під урожай
сільськогосподарських культур1
2018 року
|
Площа, оброблена мінеральними добривами |
Обсяг унесених мінеральних добрив (у поживних речовинах) |
|
|||||||
|
га |
у % до уточненої посівної площі |
усього, ц |
у розрахунку на |
|
|||||
уточненої посівної площі |
площі, обробленої добривами |
|
||||||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
68428,02 |
65,6 |
86023,90 |
83 |
126 |
|
||||
у тому числі
під |
|
|
|
|
|
|
||||
культури
зернові та зернобобові |
32873,41 |
79,4 |
46676,80 |
113 |
142 |
|
||||
з них під |
|
|
|
|
|
|
||||
пшеницю |
21484,01 |
83,6 |
27608,60 |
107 |
129 |
|
||||
кукурудзу на зерно |
6771,25 |
94,8 |
14133,00 |
198 |
209 |
|
||||
культури
технічні |
34348,83 |
57,4 |
38137,70 |
64 |
111 |
|
||||
з них під |
|
|
|
|
|
|
||||
сою |
18140,08 |
55,3 |
14269,00 |
44 |
79 |
|
||||
ріпак і кользу |
8494,23 |
69,7 |
13494,30 |
111 |
159 |
|
||||
соняшник |
7556,52 |
51,7 |
10281,30 |
70 |
136 |
|
||||
буряк цукровий |
– |
– |
– |
– |
– |
|
||||
коренеплоди та
бульби їстівні з високим вмістом
крохмалю та інуліну |
35,58 |
100,0 |
153,30 |
431 |
431 |
|
||||
культури
овочеві відкритого грунту, включаючи насінники та маточники |
13,60 |
64,5 |
42,80 |
203 |
315 |
|
||||
|
|
|
|
|
||||||
1 По підприємствах,
які мають у власності та/або користуванні
овочами відкритого
та/або закритого грунту та/або баштанними культурами
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2019
Дата останньої модифікації: 29/05/2019