Виробництво сільськогосподарських культур у
2019
році
|
Культури зернові та зернобобові (у початково оприбуткованій масі) |
Буряк цукровий фабричний |
Соняшник (у початково оприбуткованій масі) |
Картопля |
Культури овочеві |
|||||
тис.ц |
у % до відповідної дати 2018 року |
тис.ц |
у %
до відповідної дати 2018 року |
тис.ц |
у % до відповідної дати 2018 року |
тис.ц |
у % до відповідної дати 2018 року |
тис.ц |
у % до відповідної дати 2018 року |
|
Станом на 1 липня |
9,5 |
161,6 |
– |
– |
– |
– |
25,6 |
102,3 |
20,8 |
97,1 |
Станом на 1 серпня |
2174,3 |
123,7 |
– |
– |
– |
– |
457,3 |
167,3 |
475,3 |
99,0 |
Станом на 1 вересня |
2806,8 |
105,8 |
– |
– |
к |
к |
1934,4 |
98,6 |
1009,5 |
99,4 |
Станом на 1 жовтня |
4866,0 |
104,2 |
к |
× |
230,5 |
49,0 |
5735,3 |
96,7 |
1982,4 |
100,2 |
Станом
на 1
листопада |
6300,6 |
109,6 |
к |
к |
347,6 |
58,9 |
5796,1 |
94,5 |
2417,5 |
105,7 |
2019 рік |
6420,31 |
109,5 |
к |
к |
343,01 |
65,5 |
5794,9 |
94,4 |
2475,1 |
103,9 |
______________
1 У масі після
доробки.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2020
Дата останньої модифікації: 27/03/2020