Виробництво сільськогосподарських культур
за категоріями господарств на 1 липня 2019
року
|
Зібрана площа |
Обсяг виробництва (валовий збір) |
Урожайність з |
|||
га |
у %
до 1
липня 2018р. |
ц |
у %
до 1 липня 2018р. |
ц |
у %
до 1
липня 2018р. |
|
Господарства
усіх категорій |
||||||
Культури
зернові та зернобобові1 |
246 |
173,2 |
9540 |
161,6 |
38,8 |
93,3 |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
ячмінь |
246 |
173,2 |
9540 |
161,6 |
38,8 |
93,3 |
Ріпак
озимий та кольза
(ріпак ярий) |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
Картопля |
204 |
102,0 |
25561 |
102,3 |
125,3 |
100,3 |
Культури
овочеві відкритого грунту |
73 |
97,3 |
8286 |
97,5 |
113,5 |
100,2 |
Культури
плодові та ягідні |
× |
× |
1425292 |
95,5 |
× |
× |
Підприємства |
||||||
Культури
зернові та зернобобові1 |
246 |
173,2 |
9540 |
161,6 |
38,8 |
93,3 |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
ячмінь |
246 |
173,2 |
9540 |
161,6 |
38,8 |
93,3 |
Ріпак
озимий та кольза
(ріпак ярий) |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
Картопля |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Культури
овочеві відкритого грунту |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Культури
плодові та ягідні |
× |
× |
10092 |
624,1 |
× |
× |
Господарства
населення |
||||||
Культури
зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ріпак
озимий та кольза
(ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Картопля |
204 |
102,0 |
25561 |
102,3 |
125,3 |
100,3 |
Культури
овочеві відкритого грунту |
73 |
97,3 |
8286 |
97,5 |
113,5 |
100,2 |
Культури
плодові та ягідні |
× |
× |
1415202 |
94,9 |
× |
× |
1 У початково оприбуткованій масі.
2 Із загальної площі
насаджень.
Символ
(к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону
України «Про державну статистику» щодо конфіденційності статистичної
інформації.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2019
Дата останньої модифікації: 22/07/2019