Виробництво
сільськогосподарських культур
за
категоріями господарств на 1 липня 2021 року
|
Зібрана площа |
Обсяг виробництва
(валовий збір) |
Урожайність з |
||||||
га |
у
% до 1 липня 2020р. |
ц |
у
% до 1 липня 2020р. |
ц |
у
% до 1 липня 2020р. |
||||
Господарства
усіх категорій |
|||||||||
Культури
зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
у тому числі |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Буряк
цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Ріпак
озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Картопля |
201 |
95,7 |
24500 |
94,4 |
121,9 |
98,6 |
|||
Культури
овочеві відкритого ґрунту |
70 |
97,5 |
7888 |
98,1 |
112,4 |
100,7 |
|||
Культури
плодові та ягідні |
× |
× |
1363402 |
98,3 |
× |
× |
|||
Підприємства |
|||||||||
Культури
зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
у тому числі |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Буряк
цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Ріпак
озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Картопля |
к |
– |
к |
– |
к |
– |
|||
Культури
овочеві відкритого ґрунту |
к |
– |
к |
– |
к |
– |
|||
Культури
плодові та ягідні |
× |
× |
к |
к |
× |
× |
|||
Господарства
населення |
|||||||||
Культури
зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
у тому числі |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Буряк
цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Ріпак
озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|||
Картопля |
к |
95,2 |
к |
94,1 |
к |
98,8 |
|||
Культури
овочеві відкритого ґрунту |
к |
97,2 |
к |
97,5 |
к |
100,4 |
|||
Культури
плодові та ягідні |
× |
× |
к |
98,5 |
× |
× |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||
1 У початково оприбуткованій масі.
2 Із загальної площі насаджень.
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою
забезпечення вимог Закону України “Про державну статистику” щодо
конфіденційності статистичної інформації.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2021
Дата останньої модифікації: 20/07/2021