Надходження
молочної сировини на перероблення
й отримання з неї молочних продуктів
за
січень–серпень 2025
року1
Обсяг надходжень,
т |
Середня ціна
купівлі2, |
Кількість
продукції, отриманої з молока чи вершків коров’ячих, т |
||||
Загальне
надходження молока коров’ячого сирого |
к |
× |
× |
|||
у тому числі куплено молока |
к |
к |
× |
|||
частка жиру в молоці, купленому, % |
к |
× |
× |
|||
частка білка в молоці, купленому, % |
к |
× |
× |
|||
Отримання молока та молочних продуктів із
молочної сировини |
|
|
|
|||
у
тому числі |
|
|
|
|||
молоко
питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене) |
× |
× |
к |
|||
вершки
(жирністю ≤ 29%) |
× |
× |
– |
|||
вершки
(жирністю > 29%) |
× |
× |
к |
|||
молоко
кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН)
від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо)) |
× |
× |
к |
|||
молоко
згущене |
× |
× |
– |
|||
вершки
сухі |
× |
× |
– |
|||
молоко
цільне сухе |
× |
× |
– |
|||
молоко
частково знежирене сухе |
× |
× |
– |
|||
молоко
знежирене сухе |
× |
× |
– |
|||
масло,
включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти |
× |
× |
– |
|||
сири
(крім сирів плавлених) |
× |
× |
к |
|||
|
|
|
|
|||
1 Показники відображають обсяги надходження молочної
сировини на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з
перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної
діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників
становить 10 і більше осіб.
2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних
витрат.
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою виконання вимог Закону Україну
“Про офіційну статистику” щодо забезпечення гарантій органів державної
статистики щодо статистичної конфіденційності.
© Головне управління статистики у Чернівецькій області, 2025
Дата останньої модифікації: 30/09/2025