Надходження молочної сировини на перероблення
й отримання з неї молочних продуктів

за січень–серпень 2025 року1

 

Обсяг надходжень, т

Середня ціна купівлі2,
грн за т

Кількість продукції, отриманої з молока чи вершків коров’ячих, т

 

Загальне надходження молока коров’ячого сирого

к

×

×

у тому числі куплено молока
  коров’ячого сирого

к

к

×

частка жиру в молоці, купленому, %

к

×

×

частка білка в молоці, купленому, %

к

×

×

Отримання молока та молочних продуктів із молочної сировини

 

 

 

у тому числі

 

 

 

молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене)

×

×

к

вершки (жирністю ≤ 29%)

×

×

вершки (жирністю > 29%)

×

×

к

молоко кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо))

×

×

к

молоко згущене

×

×

вершки сухі

×

×

молоко цільне сухе

×

×

молоко частково знежирене сухе

×

×

молоко знежирене сухе

×

×

масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти

×

×

сири (крім сирів плавлених)

×

×

к

 

 

 

 

1 Показники відображають обсяги надходження молочної сировини на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників становить 10 і більше осіб.

2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних витрат.

 

Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою виконання вимог Закону Україну “Про офіційну статистику” щодо забезпечення гарантій органів державної статистики щодо статистичної конфіденційності.

 

http://www.ukrstat.gov.ua/niistat/images/line.gif

© Головне управління статистики у Чернівецькій області, 2025

Дата останньої модифікації: 30/09/2025