Надходження
молочної сировини на перероблення
й отримання з неї молочних продуктів
за
січень–жовтень 2025
року1
|
Обсяг надходжень, т |
Середня ціна купівлі2, |
Кількість продукції, отриманої з молока
чи вершків коров’ячих, т |
||||
|
Загальне
надходження молока коров’ячого сирого |
к |
× |
× |
|||
|
у тому числі куплено молока |
к |
к |
× |
|||
|
частка жиру в молоці, купленому, % |
к |
× |
× |
|||
|
частка білка в молоці, купленому, % |
к |
× |
× |
|||
|
Отримання молока та молочних продуктів із
молочної сировини |
|
|
|
|||
|
у
тому числі |
|
|
|
|||
|
молоко
питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене) |
× |
× |
к |
|||
|
вершки
(жирністю ≤ 29%) |
× |
× |
– |
|||
|
вершки
(жирністю > 29%) |
× |
× |
к |
|||
|
молоко
кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН) від
3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо)) |
× |
× |
к |
|||
|
молоко
згущене |
× |
× |
– |
|||
|
вершки
сухі |
× |
× |
– |
|||
|
молоко
цільне сухе |
× |
× |
– |
|||
|
молоко
частково знежирене сухе |
× |
× |
– |
|||
|
молоко
знежирене сухе |
× |
× |
– |
|||
|
масло,
включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти |
× |
× |
к |
|||
|
сири
(крім сирів плавлених) |
× |
× |
к |
|||
|
|
|
|
|
|||
1 Показники відображають обсяги надходження молочної сировини
на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з перероблення
молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної
діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників
становить 10 і більше осіб.
2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних
витрат.
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою виконання вимог Закону Україну
“Про офіційну статистику” щодо забезпечення гарантій органів державної
статистики щодо статистичної конфіденційності.
![]()
© Головне управління статистики у Чернівецькій області, 2025
Дата останньої модифікації: 28/11/2025