Внесення мінеральних добрив під урожай
сільськогосподарських культур1
2019 року
|
Площа, оброблена мінеральними добривами |
Обсяг унесених мінеральних добрив (у поживних речовинах) |
|
|||||||
|
га |
у % до уточненої посівної площі |
усього, ц |
у розрахунку на |
|
|||||
уточненої посівної площі |
площі, обробленої добривами |
|
||||||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
87887,05 |
85,2 |
72666,26 |
70 |
83 |
|
||||
у тому числі
під |
|
|
|
|
|
|
||||
культури
зернові та зернобобові |
46952,44 |
93,3 |
44248,92 |
88 |
94 |
|
||||
з них під |
|
|
|
|
|
|
||||
пшеницю |
31145,74 |
95,1 |
30952,78 |
94 |
99 |
|
||||
кукурудзу на зерно |
9007,70 |
93,2 |
9335,51 |
97 |
104 |
|
||||
культури
технічні |
40181,81 |
79,8 |
27729,30 |
55 |
69 |
|
||||
з них під |
|
|
|
|
|
|
||||
сою |
21122,08 |
73,3 |
11977,21 |
42 |
57 |
|
||||
ріпак і кользу |
10787,70 |
91,9 |
9962,47 |
85 |
92 |
|
||||
соняшник |
6730,60 |
82,7 |
4624,05 |
57 |
69 |
|
||||
буряк цукровий |
к |
к |
к |
к |
к |
|
||||
коренеплоди та
бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
к |
к |
к |
к |
к |
|
||||
культури
овочеві відкритого грунту, включаючи насінники та маточники |
25,00 |
66,7 |
26,32 |
70 |
105 |
|
||||
|
|
|
|
|
||||||
1 По підприємствах,
які мають у власності та/або користуванні
овочами відкритого
та/або закритого грунту та/або баштанними культурами
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення вимог Закону
України “Про державну статистику” щодо
конфіденційності статистичної інформації.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2020
Дата останньої модифікації: 25/05/2020