Внесення мінеральних добрив
під урожай сільськогосподарських
культур 2020 року1
|
Площа
оброблена мінеральними
добривами |
Обсяг
унесених мінеральних добрив, т |
Обсяг
унесених мінеральних
добрив у розрахунку на
1 га, кг |
||||||
га |
у
% до уточненої посівної площі |
у
фізичній масі |
У
поживних речовинах |
уточненої посівної площі |
площі, обробленої
добривами |
||||
усього |
у
тому числі за видами |
||||||||
азот
(N) |
фосфор
(P) |
калій (K) |
|||||||
Під урожай звітного року |
86410,05 |
90,0 |
29553,0 |
12218,1 |
8613,0 |
2065,5 |
1539,7 |
127 |
141 |
Культури
сільськогосподарські |
85502,71 |
90,6 |
29215,2 |
12015,6 |
8531,0 |
2004,0 |
1480,6 |
127 |
141 |
Культури зернові та зернобобові |
36508,98 |
95,2 |
14903,6 |
5905,8 |
4593,8 |
799,7 |
512,2 |
154 |
162 |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
пшениця |
23086,79 |
94,9 |
9897,0 |
3732,4 |
2983,0 |
474,3 |
275,1 |
153 |
162 |
кукурудза на зерно |
7475,12 |
100,0 |
2979,3 |
1391,7 |
993,1 |
246,3 |
152,2 |
194 |
186 |
Культури технічні |
48425,53 |
88,8 |
14167,1 |
6029,2 |
3880,7 |
1192,4 |
956,2 |
111 |
125 |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
соя |
20729,06 |
78,6 |
2796,3 |
1267,4 |
724,7 |
293,4 |
249,2 |
48 |
61 |
ріпак і кольза |
12823,83 |
96,5 |
6902,9 |
2678,7 |
1990,8 |
367,8 |
320,2 |
202 |
209 |
соняшник |
13069,74 |
100,0 |
3151,0 |
1457,1 |
820,4 |
421,9 |
214,8 |
112 |
111 |
буряк цукровий (фабричний, маточний та на насіння) |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
Коренеплоди та бульбоплоди, культури овочеві та баштанні продовольчі |
32,10 |
63,4 |
18,7 |
12,3 |
5,3 |
3,4 |
3,6 |
244 |
384 |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
культури овочеві відкритого ґрунту (включаючи маточні та на насіння) |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
Культури кормові (включаючи маточні та на насіння) |
536,10 |
35,2 |
125,8 |
68,3 |
51,2 |
8,5 |
8,6 |
45 |
127 |
Культури багаторічні |
907,34 |
56,9 |
337,8 |
202,5 |
81,9 |
61,5 |
59,1 |
127 |
223 |
|
|
|
|
|
1
У підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів
сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під
овочами відкритого та/або закритого ґрунту, баштанними культурами та/або більше
50 гектарів багаторічних насаджень.
Символ
(к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону
України «Про державну статистику» щодо конфіденційності
статистичної
інформації.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2021
Дата останньої модифікації: 25/05/2021