Внесення органічних добрив під урожай
сільськогосподарських культур1 2019 року
|
Площа, оброблена органічними добривами |
Обсяг унесених органічних добрив |
|
|||||||
|
га |
у % до уточненої посівної площі |
усього, т |
у розрахунку на |
|
|||||
уточненої посівної площі |
площі, обробленої добривами |
|
||||||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
4463,66 |
4,3 |
32914 |
319 |
7374 |
|
||||
у тому числі
під |
|
|
|
|
|
|
||||
культури
зернові та зернобобові |
692,66 |
1,4 |
8804 |
175 |
12711 |
|
||||
з них під |
|
|
|
|
|
|
||||
пшеницю |
409,66 |
1,3 |
6869 |
210 |
16765 |
|
||||
кукурудзу на зерно |
103,00 |
1,1 |
865 |
89 |
8395 |
|
||||
культури
технічні |
3630,50 |
7,2 |
23354 |
464 |
6433 |
|
||||
з них під |
|
|
|
|
|
|
||||
сою |
3199,87 |
11,1 |
21600 |
750 |
6750 |
|
||||
ріпак і кользу |
к |
к |
к |
к |
к |
|
||||
соняшник |
- |
- |
- |
- |
- |
|
||||
буряк цукровий |
– |
– |
– |
– |
– |
|
||||
коренеплоди та
бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
– |
– |
– |
– |
– |
|
||||
культури
овочеві відкритого грунту, включаючи насінники та
маточники |
к |
к |
к |
к |
к |
|
||||
|
|
|
|
|
||||||
1 По підприємствах,
які мають у власності та/або користуванні
овочами відкритого
та/або закритого грунту та/або баштанними культурами
Символ (к) – дані не оприлюднюються з
метою забезпечення вимог Закону України “Про державну статистику” щодо
конфіденційності статистичної інформації.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2020
Дата останньої модифікації: 25/05/2020