Внесення мінеральних та органічних добрив під урожай

сільськогосподарських культур у 2017 році

 

 

Обсяг внесених мінеральних добрив

сільськогосподарськими підприємствами1 

Частка удобреної площі, %

усього

на 1 га посівної площі

тис.ц

у % до 2016р.

кг

у % до

2016р.

2017р.

2016р.

Під посіви сільськогосподарських культур – усього

101,6

123,7

90

125,0

84,6

78,1

у тому числі під

 

 

 

 

 

 

зернові та зернобобові культури

(без кукурудзи)

39,8

93,7

115

110,6

94,3

93,8

з них під пшеницю

33,3

96,7

131

122,4

95,6

96,0

кукурудзу на зерно

20,1

298,8

172

136,5

93,7

87,1

технічні культури

39,4

127,1

63

128,6

78,7

69,5

з них під

 

 

 

 

 

 

цукрові буряки (фабричні)

2

2

2

2

2

2

соняшник

11,4

107,5

87

131,8

93,5

89,4

ріпак

13,0

164,1

136

127,1

95,5

96,8

сою

13,9

111,2

35

109,4

67,9

56,5

картоплю

2

2

2

2

2

2

овочі

2

2

2

2

2

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обсяг внесених органічних добрив

сільськогосподарськими підприємствами1 

Частка удобреної площі, %

усього

на 1 га посівної площі

тис.т

у % до 2016р.

т

у % до

2016р.

2017р.

2016р.

Під посіви сільськогосподарських культур – усього

39,4

101,2

0,3

100,0

1,5

1,8

у тому числі під

 

 

 

 

 

 

зернові та зернобобові культури

(без кукурудзи)

15,7

123,7

0,5

166,7

1,9

1,0

з них під пшеницю

14,6

115,9

0,6

150,0

2,4

1,2

кукурудзу на зерно

4,7

84,1

0,4

40,0

1,5

4,3

технічні культури

12,2

93,5

0,2

100,0

1,1

1,8

з них під

 

 

 

 

 

 

цукрові буряки (фабричні)

соняшник

2,2

325,8

0,2

0,3

0,5

ріпак

0,7

сою

10,0

88,6

0,3

100,0

1,6

2,6

картоплю

овочі

1 Крім сільськогосподарських підприємств, які не відповідають визначеним статистичною методологією критеріям.

2 Дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про державну статистику» щодо конфіденційності статистичної інформації. 

 

http://www.ukrstat.gov.ua/niistat/images/line.gif
© Головне управління статистики у Чернівецькій області, 2018
Дата останньої модифікації: 21/03/2018