Виробництво основних сільськогосподарських культур у 2016 році

 

 

Культури зернові та зернобобові

(у початково оприбуткованій вазі)

Буряк цукровий фабричний

Соняшник

(у початково оприбуткованій вазі)

Картопля

Культури овочеві

 відкритого ґрунту

тис.ц

у % до

відповідної дати попереднього року

тис.ц

у % до відповідної дати попереднього року

тис.ц

у % до відповідної дати попереднього року

тис.ц

у % до відповідної дати попереднього року

тис.ц

у % до відповідної дати попереднього року

Станом на 1 липня

38,0

436,1

22,7

103,2

6,6

104,5

Станом на 1 серпня

2275,5

98,5

263,8

103,7

446,5

101,9

Станом на 1 вересня

2639,0

91,5

12,1

99,3

2064,7

115,0

1034,6

103,6

Станом на 1 жовтня

4414,2

95,8

0,2

0,8

284,9

142,7

5660,2

103,1

1926,7

103,0

Станом на 1 листопада

5143,5

97,2

0,2

0,4

546,8

240,4

5948,5

101,4

2218,1

103,5

2016 рік

5073,81

96,9

2

2

554,71

266,3

5946,9

101,4

2277,23

102,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 У вазі після доробки.

2 Дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України “Про державну статистику” щодо конфіденційності інформації.

3 Овочі відкритого і закритого ґрунту.

 

http://www.ukrstat.gov.ua/niistat/images/line.gif
© Головне управління статистики у Чернівецькій області, 2017
Дата останньої модифікації: 03/04/2017