Виробництво основних сільськогосподарських
культур у 2016
році
|
Культури зернові та зернобобові (у початково оприбуткованій вазі) |
Буряк цукровий фабричний |
Соняшник (у початково оприбуткованій вазі) |
Картопля |
Культури овочеві відкритого
ґрунту |
|||||
тис.ц |
у % до відповідної дати попереднього року |
тис.ц |
у %
до відповідної дати попереднього року |
тис.ц |
у % до відповідної дати попереднього року |
тис.ц |
у % до відповідної дати попереднього року |
тис.ц |
у % до відповідної дати попереднього року |
|
Станом на 1 липня |
38,0 |
436,1 |
– |
– |
– |
– |
22,7 |
103,2 |
6,6 |
104,5 |
Станом на 1 серпня |
2275,5 |
98,5 |
– |
– |
– |
– |
263,8 |
103,7 |
446,5 |
101,9 |
Станом на 1 вересня |
2639,0 |
91,5 |
– |
– |
12,1 |
99,3 |
2064,7 |
115,0 |
1034,6 |
103,6 |
Станом на 1 жовтня |
4414,2 |
95,8 |
0,2 |
0,8 |
284,9 |
142,7 |
5660,2 |
103,1 |
1926,7 |
103,0 |
Станом на 1 листопада |
5143,5 |
97,2 |
0,2 |
0,4 |
546,8 |
240,4 |
5948,5 |
101,4 |
2218,1 |
103,5 |
2016 рік |
5073,81 |
96,9 |
…2 |
…2 |
554,71 |
266,3 |
5946,9 |
101,4 |
2277,23 |
102,5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 У вазі після доробки.
2
Дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання
вимог Закону
України “Про державну статистику” щодо конфіденційності інформації.
3 Овочі відкритого і закритого ґрунту.
© Головне управління статистики у Чернівецькій
області, 2017
Дата останньої модифікації: 03/04/2017