Споживання продуктів харчування в домогосподарствах

(за результатами вибіркового обстеження умов життя домогосподарств)

 

 

 

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Споживання продуктів

харчування в домогосподарствах

(у перерахунку в первинний продукт)

у середньому за місяць

у розрахунку

на одну особу

 

- м’ясо і м’ясопродукти, кг

3,5

3,2

3,4

3,9

3,7

3,4

4,1

3,5

3,8

4,2

4,1

4,4

- молоко і молочні продукти, кг

18,7

19,5

20,1

19,7

20,8

20,4

21,0

20,4

19,8

19,2

18,8

19,4

- яйця, шт

16

16

15

15

16

17

18

17

16

17

17

17

- риба і рибопродукти, кг

1,2

1,2

1,2

1,4

1,2

0,9

1,0

0,9

1,2

1,4

1,3

1,4

- цукор, кг

2,8

3,2

3,1

2,8

3,0

2,8

3,1

2,9

3,1

2,6

2,2

2,8

- олія та інші рослинні жири, кг

1,8

1,7

1,9

1,8

1,8

1,7

1,7

1,7

1,9

1,7

1,5

1,7

- картопля, кг

5,6

5,9

6,4

5,8

6,0

6,0

6,3

5,5

5,6

5,1

4,9

5,5

- овочі та баштанні, кг

9,3

8,6

10,3

9,0

9,3

9,0

10,5

8,9

9,5

9,1

7,8

9,0

- фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг

2,4

2,8

3,1

3,1

3,4

3,0

3,5

2,9

3,3

3,3

2,9

3,7

- хліб і хлібні продукти, кг

9,8

9,6

9,7

9,9

9,7

9,0

8,8

8,8

8,9

9,1

9,1

9,5

 

 

© Головне управління статистики у Чернівецькій області, 2022
Дата останньої модифікації:
05/07/2022